Fem servir cookies per proporcionar una millor experiència en la navegació . Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies.

Configurar.

Sistema de Còpies

Les dades son el bé més preuat de tota empresa, per això, disposem del millor sistema de còpies de seguretat del mercat per protegir les dades dels nostres clients en cas de pèrdua sobtada de dades . Dissenyem el sistema de còpies adaptat a les necessitats de cada client.

Veeam Backup & Replication

Veeam® Backup & Replication™ és una potent solució de disponibilitat i backup de fàcil ús. Proporciona recuperació ràpida, flexible i fiable d'aplicacions virtualizades i dades, unificant el backup i la rèplica de màquines virtuals en una única solució compatible amb entorns virtuals VMWARE vSphere i Microsoft Hyper-V

Veeam Endpoint Backup

Veeam® Endpoint Backup™  ofereix una solució senzilla per fer un backup d'equips d'escriptori basats en Windows. Amb Veeam Endpoint Backup, podrà fer backup fàcilment del seu PC a un disc dur extern, unitat compartida NAS (network-attached storage) o un repositori de Veeam Backup & Replication™. I si el seu sistema es bloqueja, té un error de disc dur, podrà recuperar el que necessiti en qüestió de minuts com si mai hagués passat.

Els nostres socis tecnològics