Fem servir cookies per proporcionar una millor experiència en la navegació . Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies.

Configurar.

Solucions Intel·ligents per a Wifi Professional

Gestió centralitzada: facilita els canvis de configuració i garanteix la seguretat de la xarxa.
Supervivència: En cas de caiguda de l'antena que gestiona el clúster, una altra agafa immediatament el control garantint la supervivència de la xarxa.
Roaming: El seu controlador integrat gestiona el roaming (canvi d'antena) per tal que, els clients en moviment estiguin sempre connectats a l'antena que millors prestacions els hi pot garantir.
Multi SSID: Una mateixa antena pot suportar diferents xarxes (SSID) per tal de garantir la separació de serveis com, per exemple:Comptabilitat, magatzem, convidats...).
QoS: Qualitat de servei garantida per les aplicacions crítiques ( VoIP, Video...).
Seguretat: Encriptació i separació dels diferents serveis garanteixen la seguretat del perímetre i eviten intrusions.

Wifi per a magatzems logístics

Infrastuctura de la pròxima generació Wi-Fi per als negocis.
La connectivitat WiFi per a grans espais de magatzem, amb àrees plenes de bastidors metàl·lics, dispositius de mà, vehicles en moviment i constants canvis de les condicions ambientals, és un enorme desafiament.

Els magatzems necessiten una cobertura WiFi en una àrea extensa sense pèrdues, amb connexions estables i un senyal fort per fer front a les exigències dels dispositius de mà, VoIP i cada vegada més, dispositius mòbils. Avui les empreses necessiten invertir en tecnologies que millorin els processos.

snart w

Els nostres socis tecnològics