Fem servir cookies per proporcionar una millor experiència en la navegació . Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies.

Configurar.

Virtualització

La virtualització és un mecanisme que permet compartir una màquina física per executar diverses màquines virtuals. Aquestes màquines virtuals comparteixen els recursos lliures de CPU, memòria, disc i connexió de xarxa que d'altra manera estarien sense aprofitar esperant només puntes de treball.
Així doncs, el sistema operatiu original s'anomena host OS i els sistemes virtuals se'n diuen guest OS's.
Aquest fet permet a la vegada poder executar aquestes màquines amb independència del maquinari. No cal reinstal·lar ni migrar un sistema per moure una màquina virtual.
En la informàtica, la virtualització és un concepte ampli que es refereix a l'abstracció dels recursos d'una computadora.

Amb VMware vSphere ™ es poden reduir els costos operacionals i de capital, i augmentar el control de les infraestructures de TI alhora que conserva la flexibilitat d'escollir qualsevol sistema operatiu, aplicació i maquinari.

VMware vSphere ™ és el primer sistema operatiu Cloud del sector que inclou dos grups de components: Serveis d'infraestructura i serveis d'aplicacions.

Els nostres socis tecnològics